Servicii de imprimare pe textile

Indiferent de nevoile dvs. de personalizare a articolelor vestimentare sau a altor materiale textile noi vă oferim servicii de imprimare pe textile  de cea mai bună calitate, în cel mai scurt timp, indiferent de cantitate, culoare, mărime, etc.

Tehnologie

Venim în întâmpinarea nevoilor dvs. folosind cea mai avansată tehnologie de imprimare DTG, care reproduce imagini detaliate în culori vii                        .

Personalizare

Creează-ți propriul tricou. Încarcă o imagine, un logo sau un mesaj, alege-ți modelul și culoarea și personalizează-ți îmbrăcămintea așa cum vrei

Vopsele

Pentru imprimarea tricourilor Printees se folosesc vopsele pe bază de apă – Innobella TEXTILE de la Brother. Formula specială combate substanțele chimice care se găsesc în detergentul tipic de rufe și rezistă la frecarea și zgârieturile fermoarelor și capselor. Vopselele pe bază de apă folosite de Printees sunt ecologice și sigure pentru orice vârstă.

Despre noi

Un tricou poate fi mai mult decât un element vestimentar. Poate fi modalitatea ta de a te exprima, de a transmite lumii cine ești și ce gândești. De aceea Printees îți oferă posibilitatea să-ți expui pe vestimentație imagini, desene sau mesaje care să te reprezinte și să te diferențieze de ceilalți. De aceea motto-ul nostru este: „Fii diferit! Fii tu!”
vopsele de calitate
Our Customer
Our Customer
Our Customer
Our Customer
Our Customer
Our Customer
Our Customer
Our Customer
Our Customer
Our Customer
Our Customer
Our Customer

Spre deosebire de brandurile care produc zeci de mii de tricouri cu același imprimeu, noi va dam posibilitatea să alegeți produse în serie limitată sau chiar să vă creați propriul produs personalizat, să imprimați pe un tricou un mesaj amuzant, social etc. care să vă reprezinte. Sau de ce nu o imagine reprezentativă pentru dumneavoastră sau un mesaj sau imagine cu care să-i impresionați pe cei dragi.

Tricourile personalizate au puterea de a aduna oamenii în jurul unei idei, de a readuce în actualitate o amintire dragă, de a porni noi tradiții sau de a unii grupul în jurul unei cauze comune.

De aceea noi va punem la dispoziție cea mai avansată tehnologie de imprimare pe textile, imprimarea DTG, care poate tipării orice imagine la cele mai înalte standarde.

Vopselele pe bază de apă folosite de Printees sunt ecologice și sigure pentru orice vârstă.

Printees folosește tricouri din bumbac de calitate superioară mărcile Sol`s, Roly și Gildan  acoperind toată gama de mărimi, atât pentru copii (fete și băieți), cât și croieli diferențiate pentru bărbați și femei și cele mai populare culori în mai multe varietăți de nuanță.

LIVRARE

  • Livrare rapidă 1-3 zile
  • Cost livrare 15 lei oriunde în România
  • Livrare gratuită pt. comenzi mai mari de 150 lei

RETURNARE                        ȘI SCHIMB PRODUSE

Dacă, din diverse motive, nu sunteți mulțumit de produsul achiziționat îl puteți returna sau schimba în termen de 14 de zile .

MODALITĂȚI DE PLATĂ

  • Online cu card bancar prin platforma euPlătesc.ro
  • Prin transfer bancar în contul nostru
  • Ramburs la primirea coletului
Beneficiem de cea mai nouă tehnologie de imprimare datorită cofinanțării oferite de  Uniunea Europeană din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020